Për ne

Kompania Mani ka filluar punën e saj që nga viti 2000 me dyqanin e saj të parë tek Ulpiana në Prishtinë.

Kompania Mani me punën e saj të palodhsme dhe profesionale, tani posedon 3 dyqane në qytetin e Prishtinës.

Mani mirret me servisimin, dekodimin dhe shitjen e telefona të ndryshëm.

Ne garantojmë cilësi dhe kualitet.

Telefonat më të fundit, mund t'i gjeni tek ne.